+45 32 26 99 00 info@sologic.eu

Wattson 12k Series

Vores SoLogic Wattson 12k inverter bliver produceret hos Deye, en af de rigtig store producenter af invertere. Vores uanmeldte fabriksinspektioner er med til at sikre, at invertere vi leverer er i orden og lever op til gældende krav til sikkerhed.

Wattson 12k kan levere op til 12 kW. Har du brug for mere kan flere bygges sammen, op til 120 kW. Har du brug for mere end det, så har vi special invertere i 100kW og 200kW klassen.

  • Dual MPPT – giver mulighed for optimal udnyttelse af dit tagareal
  • Op til 97,6% effektivitet – meget høj udnyttelsesgrad, få det bedste ud af dine solceller og batterier
  • Godkendt og sikker – Inverteren er på positivlisten og CE mærket. Vi garanterer sikker leverance af strøm
  • App styring – følg med i din strøm-produktion på din computer eller telefon
  • 3 faset design – passer direkte til din elinstallation og elnettet. Og du kan lade elbiler op med vores inverter

 

Ring til os og få en god dialog om dit behov.

Inverter

Inverteren er der hvor al strømmen mødes. Solcellerne er tilsluttet inverteren, batteriet er tilsluttet inverteren og ud af inverteren kommer der 100% grøn strøm som du kan bruge i din virksomhed. Og er der strøm til overs så kan du sælge det ud på nettet til den aktuelle timepris.

 

Inverter Wattson 12k

Se datablad nedenfor – eller endnu bedre: Tag kontakt til os for en god snak om muligheder og økonomi for din virksomhed.

Sådan kommer du i gang

Det er faktisk ret enkelt. Ring til os og hav din elregning klar – så tager vi en god dialog om det er en god forretning for dig at installere solceller og evt. også et batteri.