+45 32 26 99 00 info@sologic.eu

Vi anbefaler
Apollo 540W Series

Apollo 540W er med et areal på 2,58m2 og samtidig et af de paneler med den højeste strømproduktion per kvadratmeter samlet set det mest effektive panel vi kan levere. Derfor anbefaler vi denne model til erhvervsløsninger.

En meget vigtig detalje er, at når solpanelet har denne størrelse, så er der væsentlig mindre montage arbejde, færre materialer til installation og dermed en lavere installationspris per leveret kilowatttime. Dette er afgørende for det samlede regnestykke.

M2

2,58m²

Areal

540 Wp

Areal

10,73 kg/m²

Garanti

25 år

Solceller

Hos SoLogic tilbyder vi tre forskellige solcellepaneler fra serien Apollo.
Serien er af høj kvalitet med yderst effektive celler og med de tre forskellige panel størrelser, sikrer vi at alle kan komme i gang med bæredytig energi uanset ønske og behov. Ens for alle Apollo-paneler er at de anvender celler af samme høje kvalitet med samme garanti.

Solcelle Apollo 540W

540W panelet er klart det mest effektive panel når man regner omkostninger til installation med. Men der kan være forhold på taget der gør et panel med et mindre areal, og derfor en anden størrelse, attraktiv.

Solcelle Apollo 450W

Apollo 450W panelet er er det ideelle solcellepanel til dem som ønsker at komme i gang med solceller. Det egner sig til langt de fleste tagtyper og er et yderst effektivt solcellepanel af samme høje kvalitet som resten af Apollo serien.

Solcelle Apollo 400W

Apollo 400W er det panel i serien som egner sig bedst til mindre tage ellers svært tilgængelig steder. Dette agile solcellepanel åbner op for nye muligheder, grundet dets mindre størrelse.

Sådan kommer du i gang

Det er faktisk ret enkelt. Ring til os og hav din elregning klar – så tager vi en god dialog om det er en god forretning for dig at installere solceller og evt. også et batteri.